Romanian English Magyar French Italian
Select Your Currency

Travogen Crema Prospect

Ce este Travogen si pentru ce se utilizeaza

Travogen este un medicament utilizat pentru tratarea infectiilor produse de ciuperci la nivelul zonelor superficiale ale pielii, cum ar fi infectiile produse de ciuperci de la nivelul spatiilor dintre degetele de la picioare, infectii produse de ciuperi la nivelul mainilor, zona inghinala si zonele genitale. Este necesara prescriptie medicala pentru infectiile care implica regiunea genitala. Travogen este eficient impotriva tuturor ciupercilor majore care apar pe pielea omului.

 

Nu utilizati Travogen daca sunteti alergic la nitrat de izoconazol sau la oricare forma dintre celelalte componente ale Travogen.

 

 

Aveti grija deosebita cand utilizati Travogen:

Cand aplicati Travogen pe fata, acesta nu trebuie sa intre in contact cu ochii.

Igiena personala este esentiala pentru succesul tratamentului cu Travogen.

 

 

Utilizarea altor medicamente:

Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv medicamente eliberate fara prescriptie medicala.

 

 

Sarcina si alaptarea:

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Datele referitoare la utilizarea produselor care contin izoconazol in timpul sarcinii nu indica risc de anomalii la nastere.Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:

Nu exista efecte cunoscute

 

 

Informatii importante asupra unor componente Trovagen:

Trovagen Crema contine alcool cetostearilic. Acesta poate produce reactii locale ale pielii.

 

 

Cum sa utilizati Travogen:

Utilizati Travogen exact asa cum v-a prescris medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul sau farmacistul daca nu sunteti sigur. Exceptia cazului in care este astfel prescris de catre medicul dumneavoastra, urmati instructiunile de dozare exact.

Travogen se aplica pe piele. Se aplica 1 data pe zi in zona infectata a pielii.

Regula generala care se aplica in cazul infectiilor fungice este ca tratamentul local trebuie continuat timp de 2 sau 3 saptamani, si timp de 4 saptamani in caz de infectii rezistente la tratament. Infectiile fungice se vindeca foare greu, si au un curs de lunga durata. Pentru ca tratamentul sa fie de succes, trebuie sa se aplica Travogen in mod regulat si trebuie urmate recomandarile pentru curatenia de rutina. Este important ca in zonele afetate, pielea sa fie bine uscata, dupa spalare, in special in spatiile dintre degetele de la picioare, fiind necesara schimbarea ciorapilor zilnic. Pantofii trebuie sa fie bine aerisiti dupa ce au fost purtati. Pentru a preveni reinfectarea, lenjeria dumneavoastra trebuie schimbata zilnic si fiarta.

 

 

Daca uitati sa utilizati Travogen

Nu utilizati cantitati mai mari pentru a compensa doza uitata.

 

 

Reactii adverse posibile:

Ca toate medicamentele, Travogen poate cauza reactii adverse, cu toate ca acestea nu apar la toate persoanele. Daca oricare dintre reactiile adverse devine serioasa, sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect va rugam sa va adresati medicului sau farmacistului.

In cazuri izolate, pot aparea simptome cum ar fi mancarime, arsuri, inrosire sau basici.

Pot aparea reactii alergice cutanate. 

 

 

Cum se pastreaza Travogen

A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se pastra la temperaturi care depasesc 30 grade.

 

 

Informatii suplimentare:

Substanta activa este nitratul de izoconazol. Celelalte componente sunt: polisorbat 60, stearat de sorbitan, alcool cetostearilic, parafina lichida, vaselina alba, apa purificata.

 

 

Cum arata Travogen si continutul ambalajului:

Crema opaca, de culoare alba pana la usor galbuie. Cutie cu tub de aluminiu continand 20g crema.

 

 

Producator:

Bayer Schering Pharma

Italia

 

 

Ultima revizuire a textului
August 2011 

 

Achizitioneaza Travogen Crema


cos