Romanian English Magyar French Italian
Select Your Currency

Relaxirem Forte Prospect

Comprimate drajeifiate

Supliment alimentar

 

Un comprimat contine:

Extract hidroalcoolic din radacina de Valeriana (Valeriana officinalis) pe o baza de maltodextrina din porumb (maxim 30%), cu peste 0.8% acid valerianic .... 125 mg.

Extract hidroalcoolic de Passiflora/Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) pe o baza de maltodextrina din porumb (maxim 30%), cu 3.5% flavone exprimate in vitexina .... 62.5 mg.

Extract de Roinita (Melissa officinalis) cu 2% flavone .... 25 mg.

Alte ingrediente: lactoza monohidrat (agent de incarcare), celuloza microcristalina (agent de incarcare), polivinilpirolidona (agent de intarire), stearat de magneziu (antiaglomerant), dioxid de siliciu coloidal (antiaglomerant)

Ingrediente strat de drajefiere: izomalt, guma arabica, carboximetilceluloza sodica, talc, celuloza microcristalina (agent de incarcare), dioxid de titan (colorant), Indigo Carmine Blue 2 (colorant), Ponceau 4R (colorant)

 

Caracteristici:

Valeriana (Valeriana officinalis) este o plantaperena, prezenta in aproape toata Europa. Partea plantei care se foloseste este radacina. Radacinile contin mai mult de 1% uleiuri esentiale, in mare parte acid izovalerianic.

Valeriana este recomandata in stari de iritabilitate, nervozitate, emotiile dinaintea unui examen, tulburari de somn, palpitatii, probleme cardiace pe fond nervos, stare de tensiune in perioada menopauzei.

Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) provine din regiunile cu climat tropical din America de Sud, Asia, Polinesia. Planta intreaga este folosita pe scara larga ca: sedativ, antispastic si tonic nervos, induce o stare de somn odihnitor, de  buna calitate. Reduce starile de iritabilitate, tensiune psihica, stres, insomnie, nevralgie, tahicardie.

Menta (Mentha piperita) imbunatateste digestia si calmeaza durerile de cap. Calitatile sale si aroma au fost apreciate de secole si era foarte populara la greci si romani. Planta are proprietati antiseptice, analgezice si antispastice, fiind eficienta in colici abdominale, flatulenta, greturi, varsaturi. Este recomandata si in simptome ale racelilor, astm sau bronsite. Uleiul de menta calmeaza durerile de cap si migrenele.

Roinita (Melissa officinalis) era folosita in secolul al X-lea la prepararea unui tonic care alunga melancolia. Roinita atenueaza majoritatea tulburarilor digestive atat prin actiunea antispasmodica si de stimulare a vezicii biliare, cat si prin tendinta de a preveni balonarile si flatulenta. Roinita este folosita in stari de nervozitate, epuizare nervoasa sau surmenaj, in cazul problemelor respiratorii datorate gripei sau guturaiului.

 

Recomandari

Relaxirem Forte este un supliment alimentar recomandat pentru ameliorarea starilor de nervozitate, depresie, stres, insomnie. Are efect sedativ, induce o stare de somn odihnitor si relaxeaza musculatura. Calmeaza durerile de cap, atenueaza majoritatea poblemelor digestive, reduce palpitatiile, imbunatateste memoria.

 

Administrare:
In starile de nervozitate, stres, anxietate, surmenaj, se recomanda 1-2 comprimate oral de 2-3 comprimate pe zi.
Pentru tulburari de somn 1-2 comprimate cu 1 ora inainte de culcare.

Producator: Laboratoarele Remedia

Cumpara de pe webfarm.ro farmacie online Relaxirem Forte 30 comprimate.


cos