Romanian English Magyar French Italian
Select Your Currency

Imunice Prospect

IMUNICE contine 5 extracte naturale, cu actiune dovedita de îmbunatatire a imunitatii, atat la copii cat si la adulti: Emblica officinalis, Azadirachta indica, Tinospora cordifolia, Ocimum sanctus, Curcuma longa.

 

Extractele de plante din compozitia IMUNICE au urmatoarele actiuni:
• stimuleaza fagocitoza
• cresc productia de interleukine
• cresc activitatea celulelor NK
• activeaza limfocitele TH1
• puternica actiune antioxidanta si de neutralizare a radicalilor liberi (prin continutul crescut de vitamina C si peroxid dismutaza)
• efecte antiinflamatorii
• efecte antibacteriene, antivirale si antifungice nespecifice

 

Emblica officinalis (Amla), este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, alaturi de frcutele sale care contin minerale, substante proteice, carbohidrati, taninuri si pectine. Prezenta taninului protejeaza vitamina C de procesul de oxidare. Extractul de fruct uscat de Amla are proprietati antioxidante puternice, de neutralizare a radicalilor liberi, prin care franeaza procesele de imbatranire din organism. De asemenea, are actiune imunomodulatoare, antivirala si antibacteriana, asigurand rezistenta organismului impotriva infectiilor.


Azadirachta indica (Neem), prin continutul foarte ridicat de acizi grasi nesaturati si de compusi rezinici de natura terpenica (azadiractina, nirubina) stimuleaza si protejeaza sistemul imunitar al organismului, fiind deosebit de eficient si in toxiinfectiile alimentare. Totodata, actioneaza ca tonic general, antiseptic si antiiflamator, cat si ca antireumatic si antiartritic.

 

Putine plante din flora mondiala pot concura cu aceasta margusa (Azadirachta indica), considerata in medicina traditionala drept “cel mai puternic purificator al sangelui. Este indicata in Gripa, in infectiile bacteriene (are efect antiviral si antibacterian puternic), precum si in bolile de piele, unde poate face adevarate miracole. De asemenea, conform unor studii recente, aceasta planta are o actiune imunomodulatoare exceptionala, fiind o speranta in tratarea poliartritei reumatoide, a lupusului eritematos sistemic, precum si a glomerulonefritei acute.

 

Tinospora cordifolia (Giloy) din compozitia produsului contine principii active care maresc rezistenta organismului la infectii. Mareste capacitatea organismului de autoaparare impotriva infectiilor. Completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul bolilor recidivante.

 

Tinospora cordifolia are actiuni imunostimulatoare, de regenerare a celulelor betapancreatice, efecte tonice, diuretice si de stimulare hepatica. Contribuie la mentinerea glicemiei la nivel normal.

 

Ocimum sanctus (Tulsi)/Busuiocul are proprietati antiseptice intestinale, antispastice si tonice, Toate aceste proprietati se bazeaza pe compozitia chimica a uleiului volatil din busuioc, obtinut prin antrenare cu vapori de apa. Extractul de Ocimum sanctum are efect vasodilatator.

 

Curcuma longa (Haldi) are efect antioxidant, antiinflamator, antitumoral, neuroprotector, protector al ficatului, colonului, sistemului digestiv, si de control al colesterolului.
Extrasul din Curcuma longa, contine curcuminoizi (incluzind curcumin, demetoxi-curcumin si bisdemetoxi-curcumin) care sunt antioxidanti foarte puternici si au actiune de tonic natural pentru ficat si sistemul gastrointestinal, regleaza tensiunea arteriala, neuroprotectoare, mentin sanatatea sistemului cardiovascular in special prin dizolvarea colesterolului de pe arterele sanguine, antioxidanta de anihilare a radicalilor liberi in special pentru sistemul digestiv, actiune benefica in bolile degenerative (scleroza,Dementa, dementa senila, Scleroza multipla), anticancerigen, antitumoral.Indicatii Imunice:
• imunitate scazuta si simptome de deficienta imunitara (infectii frecvente, trenante, recidivante)
• persoane cu risc infectios crescut (copiii care merg în colectivitati, personalul sanitar, varstnicii)
• stari de imunodepresie (HIV, purtatorii de HVB/HVC, afectiuni oncologice, dupa chimioterapie)Doze si mod de administrare Imunice:
Copii: 2,5-5 ml (o lingurita) de 2-3 ori pe zi.
Adulti: 5-10 ml de 2-3 ori pe zi.

 

Achizitioneaza Imunice


cos